herlev fodterapi

Herlev fodterapi
10 års erfaring.

Herlev fodterapi hjælper dig med at få, den bedste og mest optimale fodterapi, der passer netop dig og dine fødders behov. Jeg tilbyder også behandlinger i dit eget hjem.

herlev fodterapi

Åbningstider

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag Efter aftale
Fredag Efter aftale

Herlev Fodterapi

Sundhedshuset
Herlev Ringvej 2C, 2. Sal
2730 Herlev

53 77 00 91

fodterapi

Herlev fodterapi tager hånd om dine fødder

Herlev fodterapi lægger altid stor vægt på personlig og individuel betjening.

Jeg tilbyder flere forskellige fodbehandlinger [Læs her]. For at tilpasse dine fødders hehov, sætter altid en ære i at give den bedste og mest optimale behandling.

Jeg behandler alle former for fodproblemer og foretager fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden.

Jeg vejleder i fodøvelser, valg af sko og pleje af fødder til forebyggelse og bevarelse af fodens funktioner og sundhed og desuden er jeg specialist i diabetes– og gigtrelaterede fodproblemer.

Skal jeg også hjælpe dig med dine fodproblemer? Ring eller skriv til mig allerede i dag, for livet er på kort til ubehagelige fodproblemer.

Jeg har en statsanerkendt og godkendt uddannelse og jeg brænder for fodterapi. Jeg arbejder med hjertet og vægter fleksibilitet og service utroligt højt.

Jeg er medlem af Landsforeningen af statsaut. fodterapeuter og får på denne måde altid ajourført min viden.

Fødderne skal vi gå rundt på hele livet, og de skal kunne holde til lidt af hvert. Her på siden får du helt gratis, en række råd til, hvordan du sikrer dig sunde fødder. Du kan også læse om hvordan du sikre at dine børn ikke udvikler forkerte fodstillinger, som de kan give dem udfordringer med fødderne resten af livet.

I klinikken i Herlev er der altid plads til dig, der har barn, barnevogn eller hund med. Jeg tilbyder også fordterapi i dit eget hjem


Statsautoriseret fodterapeut